Skip to main content

Link til Myselfie

Husk at download det billede du vil gemme.

Linket udløber en uge efter festivalen.

Du kan få billeder slettet, du er med på, hvis du ikke ønsker, at de ligger online. Tryk blot på billedet og derefter “Anmod om sletning”