Skip to main content
24 november, 2023

Vil du have et job med mening?

24 november, 2023

I samarbejde med Skanderborg Fællesskaberne søger vi lige nu 10 nye kolleger til stillinger med introduktionsforløb.

Læs mere og søg jobbet her: https://lnkd.in/g_hmqWs4

Michael Christiansen, fastansat med start i introduktionsforløb pr. 1. feb. 2022 fortæller om jobbet:

“I hverdagen er det vigtigt for mig, at der er ro og tid til at være i relationen. Netop det at skabe meningsfulde relationer med den enkelte er med til at skabe gode liv for beboerne. Høj faglighed er også vigtig. Allerede på første personalemøde oplevede jeg, at der var en grundig gennemgang af en beboer, og hvordan vi fagligt kan hjælpe og støtte. Her hørte jeg fagudtryk jeg ikke før havde hørt. Det er et godt tegn. Jeg oplever, at der er stor fælles forståelse og opbakning til fagligheden.

Det er også vigtigt, at vi har en tryghed i, at vi kan gå til hinanden. Både med dét der går godt, men også dét der er svært. Og at vi ser hinandens styrker ind i samarbejdet. Jeg ser det også som et plus, at jeg selv kan være med til at skabe en god kultur og et godt arbejdsfællesskab. Det har vi alle et ansvar for”.

Jeg så jobopslaget om jobbet med introduktionsforløb på jobnet. Jeg blev fanget af, at man kunne lære noget og specialisere sig samtidig med, at man kunne arbejde. Jeg har altid kendt til Landsbyen Sølund. Faktisk har jeg altid tænkt, at jeg gerne ville arbejde her. Jeg tænkte, at specialområdet passede godt til mig, når jeg var klar til det.